2 sept 2010, 18:23

*** 

  Poesía » Otra
508 0 4

Когато болката е толкова голяма,    

че всички сетива се притъпят,

от себе си аз тръгвам. И ме няма.

Попитайте за мене следващия път!

 

2.09.2010

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??