2.09.2010 г., 18:23 ч.

*** 

  Поезия » Друга
506 0 4

Когато болката е толкова голяма,    

че всички сетива се притъпят,

от себе си аз тръгвам. И ме няма.

Попитайте за мене следващия път!

 

2.09.2010

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??