Зная - с тебе ще се преродим
в някои друг живот, а не сега...
Няма да изчезнем, яко дим,
а ще станем дъхави цветя.
В някой свят мечтан, незрим
изкачили стръмната скала,
ще пребъдем, ще цъфтим
... снежно бели две цветя.
Само днес, дано да устоим
на тревогите в света!
Няма да изчезнем, яко дим,
ще ни пази любовта!
Дълъг път ще извървим
към върха на планина,
там душите да спасим
в бели, горди, две цветя...
© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados