29 may 2021, 1:22

Един от тези 

  Poesía » Verso libre
300 0 1

Един от тези очакващи апокалиписа
като надежда за по-добър живот...

© Гориан Дрей Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??