7 oct 2008, 15:14

Един парсек 

  Poesía » De amor
648 0 5

 

Цикъл "Светулка на дланта"

Сблъсък на погледи.
Онемях.
Беше тъй далечна
и недостижима.
Само миг.
В парсек се сляха
светлинните години
до Проксима.
Съдба ли е...
А може би не е.
Думите се криеха
във вятъра.
С топлината
от червеното джудже
орисаха ни чувствата...
Приятелски.
Подреждам
букви и слова.
А ти...
Ще ги четеш
навярно някога.

Един парсек
до твоята врата.
Един парсек
до моите обятия.

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??