9 feb 2008, 14:00

Един пробен танц 

  Poesía
406 0 3
Да ти вярвам ли, любими?!
Може би... преди години...
близък те усещам,
отражението си във твойта болка,
мойта среща...
Посрещам изгрева - без слънце,
мъгла посочва пътя ми безкраен,
чувствайки се като стока -
сама прибирам се отново -
очите мъжки не намирам и за "сбогом"...
Лъжите казани са осъзнати пози,
наивността я няма, разбирам всичко -
научила уроците си сложни!
Игра ли е?! Ще бъде, ако пожелаеш,
но съм я играла твърде много -
загубил си, да знаеш!
Не, не вярвам вече никога насляпо,
мина времето, когато бих...
В живота ми така се случи,
от горчивия си опит бързо се научих...
... но... всеки има право на шанс,
бих изиграла един пробен танц!...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е, всеки има право на един пробен танц...
  • "... но... всеки има право на шанс,
    бих изиграла един пробен танц!.."
    Допада ми идеята и особено финалът!!:>
  • Много ми хареса стиха ти, Теодора.
    Гледаш отвисоко и мъдро на преживяното.
    Изтанцувай с усмивка.
    Поздрави.
Propuestas
: ??:??