Един следобед в парка
Колко хубаво е и приятно,
хванати за ръце,
в някой парк или градинка
да разхождаме се с тебе двама
и с нашето дете.
То да иска я играчка, я близалка,
ту батут, ту на водно колело.
Да вижда в погледите ни подкрепа,
да чувства родителска любов.
Колко хубаво е един следобед в парка,
така спокойно, само глъч на деца.
Наоколо гълъби и влюбени двойки,
с децата си татковци и майки.
Една разходка следобед в парка,
няма нищо по-приятно от това.
След което, отпочинали и ободрени,
да се върнем ние у дома.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Todos los derechos reservados