Feb 6, 2013, 5:28 PM

Един следобед в парка... 

  Poetry » Love
430 0 0

Един следобед в парка

 

 

Колко хубаво е и приятно,

хванати за ръце,

в някой парк или градинка

да разхождаме се с тебе двама

и с нашето дете.

 

То да иска я играчка, я близалка,

ту батут, ту на водно колело.

Да вижда в погледите ни подкрепа,

да чувства родителска любов.

 

Колко хубаво е един следобед в парка,

така спокойно, само глъч на деца.

Наоколо гълъби и влюбени двойки,

с децата си татковци и майки.

 

Една разходка следобед в парка,

няма нищо по-приятно от това.

След което, отпочинали и ободрени,

да се върнем ние у дома.

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??