9 jun 2011, 11:03

Един срещу друг 

  Poesía
408 0 0

Откраднах ти

усмивката,

както и ти

моята.

Да бъда силна

искаш

и да забравя,

болката.

Отчаяно

се търсим,

знаейки,

че след това

е невъзможно...

А искам

ти да се намериш

в мен...

и аз във теб...

Допирайки те,

да ти кажа:

,,Аз съм тук...

бъди спокоен!,,

 

http://vbox7.com/play:8f6939c6

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??