от умението да се радваш
не забравяй да си даваш,
и вярвай си в тази част
щастлив в своя пръст,
посей наученото до сега
от всеки час у частта си,
бери видяното от нас
и само от своята пръст,
мери и давай си
очаквания ръст.
© Рашко Иванов Марков Todos los derechos reservados