23 июл. 2019 г., 20:09

Един ти е кръст 

  Поэзия
374 0 0

Един ти е кръст

 

от умението да се радваш

не забравяй да си даваш,

и вярвай си в тази част

щастлив в своя пръст,

посей наученото до сега

от всеки час у частта си,

бери видяното от нас

и само от своята пръст,

мери и давай си

очаквания ръст.

© Рашко Иванов Марков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??