23 nov 2013, 21:54

Единадесет минути преди изгрева 

  Poesía
663 1 6

... недопушена цигара
угасена
във шепота на раковина,
две недопити
чаши вино
с ухание
на нещо екзотично
и далечно...
Сънливо
утринта коси разплита,
за да поседне
на деня във скута
и палаво
да го целуне
с неутолима жажда...
Целувката е дълга
единадесет минути.
И после
слънцето се ражда...

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??