Вървя в гората и внезапно спирам,
когато вълчите следи в снега съзирам.
И тръпка ме поби, когато вълк единак
пред себе си откривам!
В миг дочух балада, изпълнена с ридание,
описваща история за копнеж и страдание!
Но ето, че копнеех да не бъда там,
там, край реката, със вълчи поглед в тишината.
© Маги Todos los derechos reservados