12 янв. 2011 г., 14:52

Единак 

  Поэзия
709 0 4

Вървя в гората и внезапно спирам,

когато вълчите следи в снега съзирам.


И тръпка ме поби, когато вълк единак

пред себе си откривам!


В миг дочух балада, изпълнена с ридание,

описваща история за копнеж и страдание!


Но ето, че копнеех да не бъда там,

там, край реката, със вълчи поглед в тишината.

© Маги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??