Тази вечер тъмнината се облече в
лунно-сребърна безумна рокля...
Разхождаше мислите си самодоволно
с празни очи на безкрайно високи обувки...
Намерила малка бутилка уиски
на пътя
отпиваше глътките жадно -
с любов...
Мислите станаха по-малко студени...
Не ù пукаше за неразбрания
зов…
на мечтите...
Вече не беше толкова тъжна...
танцуваше сама с илюзорните светове
в главата си...
до следващата бутилка с етикет:
"Забравете тъгата до сутринта“...
автор: Моника Стойчева
дата: 25. 11. 2014 г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados