26 mar 2007, 10:55

"Една целувка..." 

  Poesía
632 1 0
Една целувка ме върна във времето,
в което си спомних, че съм мечтала.
Една целувка ме отърва от бремето
на дълга връзка,
в която някак си съм оцеляла.

Една плаха целувка,
изпълнена с нежност и страст -
към нея вечно ще тичам.
Една целувка ми напомни
колко много те обичам.

                 08.04.2006
   

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??