2 feb 2013, 13:07  

Една целувка до смъртта 

  Poesía
518 0 0

 

 

 

Пр. Всяка твоя ласка
със стъпка по-близо до ръба ме тласка
и остава само една целувка до смъртта,
но целуни ме, целуни ме искам да умра.


1. Защото мрака в светлина превръщаш
и на всичко лошо със усмивка ти отвръщаш,
обляна в божествена светлина
сега те моля при мен ела.


             Макар че,


Пр. Знам, че всяка твоя ласка
със стъпка по-близо до ръба ме тласка
и остава само една целувка до смъртта,
но целуни ме, целуни ме искам да умра.


2. Няма да се боря за последен дъх
само името ти тихо ще прошепна...
И цяла вечност в ада да горя
целуни ме, целуни ме искам да умра.
Защото, когато погледна в твоите очи
и усетя как сърцето ти тупти,
две души се сливат във едно
и за мене няма нищо по-добро.


Пр. Знам, че всяка твоя ласка
със стъпка по-близо до ръба ме тласка
и остава само една целувка до смъртта,
но целуни ме, целуни ме искам да умра.


От ума си не мога да те изкарам
всичко опитах, но не мога да те забравя,
само нашата песен навсякъде чувам
и не мога вече на музиката да се любувам.
Само любовни песни слушам по цял ден
и не спирам да мисля за теб и за мен,
знам, че това, няма как това да свърши добре,
но искам една последна целувка поне.

© Димитър Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??