1 sept 2006, 14:20

Една целувка жестока 

  Poesía
709 0 4

Ела при мен!
Ела да изпиеш кръвта ми,
нахрани децата си с нея!
Хайде,давай изсмучи живота
от мойте вени!Аз не
заслужавам да живея!
Ела и с целувка ме
обречи на забрава,след
това двама с теб да
вдигнем тост с отрова
в чашите и да пием за
живота!Нашия мизерен
живот!!!
Наздраве!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??