1.09.2006 г., 14:20 ч.

Една целувка жестока 

  Поезия
780 0 4

Ела при мен!
Ела да изпиеш кръвта ми,
нахрани децата си с нея!
Хайде,давай изсмучи живота
от мойте вени!Аз не
заслужавам да живея!
Ела и с целувка ме
обречи на забрава,след
това двама с теб да
вдигнем тост с отрова
в чашите и да пием за
живота!Нашия мизерен
живот!!!
Наздраве!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??