10 ene 2011, 18:55

Една душа 

  Poesía » De amor
628 0 0

Една душа – дошла да свети в мрака.

И спътник да намери - моята душа.

Вървейки двамата през тъмнината,

отдавайки на други хора светлина.

 

През трудности житейски и нелеки,

повеждайки към истина една.

Как да пребъде любовта навеки,

искрица - жар в човешките сърца.

 

Как да не вярваме на тъмнината,

която днес обзела е света навред.

И тъй поробва ни душите в мрака,

отравяни от болка и беди безчет.

© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??