24 abr 2022, 19:28

Една душа 

  Poesía » Verso libre
266 1 1

Един град.

Една магия.

Една любов.

Една съдба.

Една душа.

Разделена в две тела.

Скитащи се без посока.

А посоката накрая е една - 

пак изправени един пред друг!

© Море Лунно Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??