Една година, а нищо -
празнота,
много спомени -
някои хубави, повечето не.
Една година, а нищо -
заблуда,
много думи,
красиви, но празни.
Една година,
изпълнена с радост,
с повече тъга,
една година – празнота, заблуда, сивота.
© Петя Петрова Todos los derechos reservados