3 mar 2010, 17:52

Една година любов... 

  Poesía » De amor
1098 0 0
Една година любов... Написана на : 2010-03-03 16:46:21

Една година щастие.

Една година нежност.

Докосна душата ми.

Докосна сърцето ми.

Докосна ме...

и изгорях...

А после -

мълчание.

И равнодушие...

И безразличие...

Боли, много силно боли...

Няма лек за душата.

Няма лек за сърцето.

Страдание...

И тъга...

Изгаряща нежност,

огнена страст...

И... тъга...

Вълшебство е да обичаш.

Смелост е да обичаш.

 

 

© Елина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??