30 dic 2020, 9:45

Една година любов 

  Poesía » De amor
958 0 0

Година на обич, година на щастие.

Година на много усмивки и малко сълзи,

година на трудности, с които се справихме,

стартът на нашето “аз и ти”.


Обичам, когато си до мен,

усмихнат, навъсен, обичам те всякак.

Обичам те всяка нощ и всеки ден,

всеки миг със теб, вълшебен е някак.

 

Обичам те... мъничко повече от безкрая,

а и дотам ще отидем двамата заедно,

и в безкрая, и тук, и сега,

обичам те силно, обичам те пламено.

 

Обичам те вече цяла година, 

и казвам ти, сега и завинаги,

готова съм поне за още стотина,

обичам те, миличък, обичам те винаги.

© Фатиме Шахин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??