Година на обич, година на щастие.
Година на много усмивки и малко сълзи,
година на трудности, с които се справихме,
стартът на нашето “аз и ти”.
Обичам, когато си до мен,
усмихнат, навъсен, обичам те всякак.
Обичам те всяка нощ и всеки ден,
всеки миг със теб, вълшебен е някак.
Обичам те... мъничко повече от безкрая,
а и дотам ще отидем двамата заедно,
и в безкрая, и тук, и сега,
обичам те силно, обичам те пламено.
Обичам те вече цяла година,
и казвам ти, сега и завинаги,
готова съм поне за още стотина,
обичам те, миличък, обичам те винаги.
© Фатиме Шахин Все права защищены