Любовта отново ме обгръща
с нежните си криле.
Страстта се завръща
и стопля моето сърце.
Смехът радостно оглася
всеки мой ден.
Съдбата провъзглася
да обичаш само мен.
Една година ти ме вдъхновяваш
и пиша стихотворения.
Една година вече твърдо заявяваш,
че между мен и другите жени няма място за сравнения.
Една година само любов -
всеобхватна и необятна ми дари.
Една година съм с теб в живота суров -
без да проливам сълзи.
Една година ти ме правиш щастлива жена.
Една година измина и чакаме втората сега.
По случай 14 февруари!!!
© Ванина Todos los derechos reservados