Една жена
Една жена, която друг обича,
виновно гледа те сега.
Една жена в любов му се зарича,
а в нея срива се света.
Една жена, със поглед тебе търси,
пред всички грешница е тя.
Една жена, света му ще разтърси,
признае ли, че теб желае тя.
Една жена, която нощем си мечтае,
да я погалиш нежно ти.
Една жена, не иска той да знае,
как сладко във ръцете ти копнее да заспи.
Една жена, не може да те има,
и всичко в нея яростно крещи.
Една жена, превръща се във зима,
в душата и от болката ще завали.
Една жена, която друг обича,
целува те, но само със очи.
Една жена, пред всички те отрича,
със тебе ще е само в нейните мечти.
© Петя Петрова Todos los derechos reservados
А до тогава... Поздрав за стиха!