3.06.2019 г., 0:40 ч.

Една жена 

  Поезия » Любовна
438 1 1

Една жена

 

Една жена, която друг обича,

виновно гледа те сега.

Една жена в любов му се зарича,

а в нея срива се света.

 

Една жена, със поглед тебе търси,

пред всички грешница е тя.

Една жена, света му ще разтърси,

признае ли, че теб желае тя.

 

Една жена, която нощем си мечтае,

да я погалиш нежно ти.

Една жена, не иска той да знае,

как сладко във ръцете ти копнее да заспи.

 

Една жена, не може да те има,

и всичко в нея яростно крещи.

Една жена, превръща се във зима,

в душата и от болката ще завали.

 

Една жена, която друг обича,

целува те, но само със очи.

Една жена, пред всички те отрича,

със тебе ще е само в нейните мечти.

 

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихът ти навежда на размисли! Несподелената любов. Жената, която обича друг, виновно гледа на света, но няма смелост да изрази чувствата си към този, когото обича! Любовта ѝ остава само в мечтите! Щастието ѝ е на една ръка разстояние! Нужно е да измине границата за да бъде щастлива!
    А до тогава... Поздрав за стиха!
Предложения
: ??:??