Ти с дихание на пролет идваш,
всеки ден с птица в ръка,
незнайно как в сърцето ми поставяш
тази бурна падаща дъга.
Твоите очи в моите поглеждат,
твоите ръце с моите се докосват,
нашите души любовно се споглеждат,
в нас пламъкът изгарящ се разпали.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados