25 ene 2015, 14:24  

Една приятелска закачка 

  Poesía » Otra
278 0 0

Една приятелска закачка

О, ние стадо  графомани,
обяздваме eдин Пегас...
Той цвили, цял във люти рани,
проклина се, че е при нас...

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??