5 oct 2008, 21:23

Една пътека 

  Poesía » De amor
690 0 7

В живота пътищата ни се срещат

и много бури ги делят.

Една пътека пак към теб приветства

и ме догонва твоят аромат.

Едно небе след мен се рее,

а в него твоите очи.

Дъга небесна с мен играе,

а колко много ми тежи.

© Ирена Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??