В живота пътищата ни се срещат
и много бури ги делят.
Една пътека пак към теб приветства
и ме догонва твоят аромат.
Едно небе след мен се рее,
а в него твоите очи.
Дъга небесна с мен играе,
а колко много ми тежи.
© Ирена Велинова All rights reserved.