Една сълза
В душата ми е радостно, а плача…
Това е чувството на Любовта
и нека думите не стигнат да разкажа,
за моята усмихната съдба…
Не си до мен, но те усещам
и става топло в този късен час.
Дано и в теб да е просветнал
този омаен лъч от светлина.
Не си отивай, хубаво е с тебе
и истинска се чувствам в този час,
а тази искреност великолепна
е тайната за силата, която носим вътре в нас.
Усещам тялото си как пулсира
и чувствам полъха ти всеки миг.
Дойде при мен така необяснимо…
Светлинен лъч в душата ми си ти.
Нима е истина, или сънувам???
Но аз видях те, не е сън това
и истински към теб пътувах.
Мисля, че и ти го осъзна!
Какъв късмет е, че те имам,
дори и за секунда във нощта!
Красиво е момичето, дори щастливо
и капна върху бузката една сълза.
Сълза от щастие и искреност гореща.
Усещам тялото си, повярвай ми!
Дори насън за мене ти се сещай
и винаги до мен бъди!
© Диана Гешева Todos los derechos reservados