Oct 8, 2007, 8:55 AM

Една сълза 

  Poetry
714 0 4

Една сълза


В душата ми е радостно, а плача…

Това е чувството на Любовта

и нека думите не стигнат да разкажа,

за моята усмихната съдба…

Не си до мен, но те усещам

и става топло в този късен час.

Дано и в теб да е просветнал

този омаен лъч от светлина.

Не си отивай, хубаво е с тебе

и истинска се чувствам в този час,

а тази искреност великолепна

е тайната за силата, която носим вътре в нас.

Усещам тялото си как пулсира

и чувствам полъха ти всеки миг.

Дойде при мен така необяснимо…

Светлинен лъч в душата ми си ти.

Нима е истина, или сънувам???

Но аз видях те, не е сън това

и истински към теб пътувах.

Мисля, че и ти го осъзна!

Какъв късмет е, че те имам,

дори и за секунда във нощта!

Красиво е момичето, дори щастливо

и капна върху бузката една сълза.

Сълза от щастие и искреност гореща.

Усещам тялото си, повярвай ми!

Дори насън за мене ти се сещай

и винаги до мен бъди!

 

© Диана Гешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??