24 dic 2020, 12:48

Едната и другата 

  Poesía » De amor
733 0 0

Едната прегръща те нежно и те гали в съня ти,

а другата хапе ти устните и драска гърба ти.

Едната с теб е навън и хората виждат, че е щастлива,

а другата тебе те прави щастлив и с нея времето спира.

Едната се грижи за теб и ще иска ти да избираш,

а другата много внимателно слуша и винаги те разбира.

Едната е Ангел небесен и пази домът ти от вещици,

а другата в съня ти се вмъква и не те иска за себе си.

Едната крои планове, бъдеще с тебе чертае,

а другата иска сега да е с теб, че утре къде е не знае.

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??