30 ene 2007, 23:38

Едни очи,едни ръце,едно сърце  

  Poesía
959 0 15
Едни очи влЮбено те гледат,
без теб не искат да заспят,
оглеждат се,за тебе питат,
едни очи копнеят в твоите да се оглеждат!

Едни ръце към теб протегнати стоят,
едни ръце те милват всяка вечер,
едни ръце с докосвания нежни те събуждат,
без теб не искат да ми служат!

Едно сърце забързва своят ритъм,
то си няма миг покой,
все страда и се пита"Къде си?Дали всичко е наред?"...
Едно сърце само теб единствено обича!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??