18 feb 2008, 13:32

Едно 

  Poesía » Versos blancos
1054 0 2


 

Камелия  Мирчева

 ***

В пясъчни стъпки

на казани думи,

в сини прегръдки

на нощи безлунни,

със стиснати зъби

есента ражда спомени,

разпилени в ъглите

на изтеклото време.

© Камелия Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??