15 dic 2009, 13:00

Едно 

  Poesía » De amor
475 0 1

Две чаши с вино

И една бутилка,

две чепки грозде

и една завивка.

Две топли длани

и една прегръдка

две нежни думи

и една милувка.

 

Една картина –

два ярки цвята.

Една посока –

два шумни свята.

 

Две стъпки тихи.

Една следа позната.

Две пътеки нови

в една посока сляти.

Две скрити думи

и една надежда.

Две очи искрящи

едно лице поглеждат.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??