8 ago 2009, 17:09

Едно дете.. 

  Poesía
424 0 1

Помня

онези слънчеви дни...
Помня...
нашето място...
Помня
лицето ти...
Онези усмивки...
Топлите ти очи...
Извивките на нослето ти...
Очертанията на тялото ти...
Всяка линия...

Помня
добрата ти душа...
Нима всичко бе игра?
Сега има нови правила.

Аз съм
едно дете...
което
не може
да спре...
да те обича...

© Лудоту Чипу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??