4 dic 2011, 20:20

Едно голо момиче 

  Poesía » De amor
1114 0 2

Намерих те гола

 

И реших да те облека, ето, започвам.

Първо ще избърша сълзите и ще залича белезите от

лъжите, които са ти наговорили, с моята усмивка

ще те целуна, да излекувам раните от всяка пропусната

среща и от всяко едно лъжливо обещание!

Сега ще ти облека сатенена блуза от моите целувки,

после бавно ще ти обуя панталона на всички твои мечти,

след това ще те наметна с моите силни прегръдки

и ще ти подаря букет от чувства с картичка,

на която ще пише...

Аз съм твоето момче, мила Надя, ти си моето момиче,

доволен съм, че си със мен и че те има вечер - не за мен,

а за теб се моля.

Обичам те!!!♥

 

 

 

посветено на моето момиче Надежда Вескова

завинаги твой: Боби

 

© Боби Бруте Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??