24 oct 2005, 15:54

Едно име: 

  Poesía
946 0 0

Едно име:

Влюбвам се в теб безкрайно,

Искам те ненормално,

Кръвта ми за теб кипи,

Това е то,

Обичам те,

Разбери.

 

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??