Oct 24, 2005, 3:54 PM

Едно име: 

  Poetry
947 0 0

Едно име:

Влюбвам се в теб безкрайно,

Искам те ненормално,

Кръвта ми за теб кипи,

Това е то,

Обичам те,

Разбери.

 

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??