Едно момиче самотно си стои,
свито в ъгъла на празна стая,
в него огън вече не гори,
не е щастливо, ще призная.
Едно момиче с разплакани очи,
със сълзи, стичащи се по лицето,
в погледа и болката личи
и мъката в душата и сърцето.
Едно момиче със спомена живее,
за отминалите тъй красиви дни,
любовта дълбоко скрита е в нея,
но отвътре продължава да боли!!!
© Ели Todos los derechos reservados