8.05.2008 г., 15:55 ч.

^^^Едно момиче^^^ 

  Поезия
638 0 4
 

Едно момиче самотно си стои,

свито в ъгъла на празна стая,

в него огън вече не гори,

не е щастливо, ще призная.

 

 

Едно момиче с разплакани очи,

със сълзи, стичащи се по лицето,

в погледа и болката личи

и мъката в душата и сърцето.

 

 

Едно момиче със спомена живее,

за отминалите тъй красиви дни,

любовта дълбоко скрита е в нея,

но отвътре продължава да боли!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??