14 ene 2012, 13:16

Едва дишам 

  Poesía
766 0 0

Събрах мислите и желанията си,
добавих лъжите и коварните игри.
Извадих истинските чувства,
доверието и любовта захвърлих.
Прибавих ревността и обещанията празни,
ужасяващата болка и страдание.
Убих и последната капка страст,
оставих безгранично отчаяние.
"Какво постигна?" - ще попиташ ти.
Студ - сковаващ всяка мисъл,
всеки дъх.
Безразличие -

завладя ми сърцето с измама
и усмивката ми вече я няма.
Смърт - уби мечтите,
съсипа душата.
Толкова пъти излъгах,
толкова пъти раних.
Разбих реалността
и в кошмар я превърнах.
Живот след живот аз обръщах,
влюбен след влюбен
студено прегръщах.
Не чувствам дори болката вече.
Едва дишам.
Това е резултатът, това постигнах!

© Хоуп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??