лица
ужас и празнота
всичко е познато
всичко лежи в прахта
колко пъти
едни и същи неща
моята леш твоята леш
разтопени в калта
последните дни
захвърлени с всичко останало
думи написани
просто за да минава време
© Атанас Панчев Todos los derechos reservados