12 ene 2011, 14:54

Его 

  Poesía » Filosófica
610 0 0

Его ли?

И каква поука от това, 

тъкмо го намеря 

и го губя във Христа.

Его ли - 

съразпнато с Христа - 

това му е участта.

Азът ли - той се умалява,

та Великият Аз Съм да се възцарява.

Страшно и чудно съм направен,

за да Те славославям! 

Амин.

© Костадин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??