Его ли?
И каква поука от това,
тъкмо го намеря
и го губя във Христа.
Его ли -
съразпнато с Христа -
това му е участта.
Азът ли - той се умалява,
та Великият Аз Съм да се възцарява.
Страшно и чудно съм направен,
за да Те славославям!
Амин.
© Костадин All rights reserved.