ЕГОИСТ
С мен посрещаш
залеза и зората.
Денем и нощем ме
искаш, даже с душата.
Сега сякаш съм в клетка.
Ти отне ми дните.
И за мен нищо не остави,
даже и мечтите.
Отне ми отдавна сърцето.
То сега е в твоя плен.
И аз знам, че ще го пазиш.
Но какво остави ти за мен?
© Лили Todos los derechos reservados