10 abr 2016, 0:48

Ех, че силно питие... 

  Poesía » De amor
383 1 3

Нацупена съм, конско ми четеш,
а аз ровичкам със краче в земята,
очите ти са свъсено море,
на мен пък ми омекват колената.

 

 

Гнева ти ме застига, като буря,
виновно гледам, зяпам те в устата,
запушвам си ушите, да не чувам,
жадувам да ме галиш по косата.

 

 

Красив си, Господи, дори в гнева ме галиш,
мъжествен си, със огън ме жигосваш,
ядосан си, а в мене страсти палиш,
и без да искаш, нежност си изпросваш.

 

 

Недей да викаш, топло прегърни ме,
нахално в теб,  отровна ще се впия,
грабни ме във обятията ти, скрий ме,
там с гняв, любов и страст, ще се напия.

 

 

Ех, че силно питие... замая ме и ме превзе

 

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...!!!
  • Силно е, Цвети! Харесах! Поздрави и от мен!
  • От поезията ти, Цвети, винаги лъха убеденост в казаното, а то е поднесено естетически издържано. Благодаря за удоволствието да чета интимната ти лирика. 5 за този текст.
Propuestas
: ??:??